( آشنایی با میوه ها_ خواص انار)

طبیعت: سرد و تر           انار شیرین: سرد و معتدل

حاوی: آب، هیدرات های کربن، املاح معدنی( کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم و ویتامین C).

پیامبر خدا(ص) فرمودند: انار مِهتر همه ی میوه هاست و هر کس بخورد، چهل شب شیطان خویش را به خشم می آورد، انار را با پیه آن بخورید چرا که شستشو دهنده معده است.

امام صادق(ع) در خوردن انار با کسی شریک نمی شدند.

خواص؛انار شیرین: ادرار آور، موجب زیبایی چهره، رفع بیماری اعصاب، راشیتیسم،کم خونی، ضد سرما خوردگی، نطفه مرد را زیاد کرده و باعث فرزند نیکوست، اگر انار را ناشتا بخوریم تا 40 روز قلب انسان روشن می ماند. رفع بوی بد دهان، درمان لاغری شدید،صاف شدن صدا، تسکین سرفه، برطرف شدن زردی، ضد ابتلا به دیابت، شستشوی خون، رفع اوره، دفع سموم، تعادل بدن.

انار ترش: باعث تسکین خارش و زیاده روی در خوردن آن سبب زخم معده می شود.

آب انار ترش غلیظ شده با کمی عسل: زخم داخل بینی و گوشت اضافی زخم ها را رفع می کند.

رب انار: ایجاد شادی، رفع کننده التهاب افراد تب دار.

افراد سرد مزاج پس از خوردن انار می بایست زنجبیل دم کرده مصرف نمایند.

مضرات: در خوردن انار نباید زیاده روی کرد. مضر برای افرادی که دچار یبوست و یا نفخ معده هستند، خوردن انار به عنوان دسر خوب نیست.

 

منبع: کتاب میوه درمانی، نویسنده: نظری، چاپ اول، پاییز 88، ص13

[ ۱۳٩٠/۱۱/۱٦ ] [ ٢:۱۱ ‎ب.ظ ] [ مهدی قاسمیان ]