آشنایی با میوه ها_ خواص آلو

(آشنایی با میوه ها_ خواص آلو)

طبیعت: شیرین، سرد و تر

حاوی: ویتامین C، B، A قند و املاح معدنی

خواص: با فاصله کمی قبل از غذا: رفع سردرد و تب های صفراوی، رفع تشنگی و حرارت دل، رفع خارش بدن و همچنین معده های سرد

آلوی تازه: نقرص، تصلب شرائین، کم خونی، ضعف، تقویت حافظه

آلو بخارا: خنک، افراد مسن و ضعیف بهتر است آلوی پخته مصرف کنند، سرشار از ویتامین C، B، A، قند، سدیم، معالجه یبوست، رفع خارش.

آلوچه: برای اشخاص سرد مزاج و کسانی که نفخ شکم دارند مفید است و بی نظمی عادت ماهانه را تنظیم می نماید.

آلو سیاه: نرم کننده، مسکن حرارت درونی و حالت تهوع، رفع سرگیجه، درمان خارش عمومی بدن.

 

منبع: کتاب میوه درمانی، نویسنده: نظری، چاپ اول، پاییز 88، ص12



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: پزشکی و سلامت
[ ۱۳٩٠/۱۱/۱٢ ] [ ٤:٠٤ ‎ب.ظ ] [ مهدی قاسمیان ]